15 recomandări pentru o sănătoasă și unghii frumoase

Unghii frumoase completează perfect îngrijite mâini, este de îngrijire a unghiilor și pielii mâinilor trebuie să fie constantă. Bunul unghii ar trebui să fie puternic, elastic și sănătos. Structura este determinată ereditar, dar poate schimba sub influența unor factori externi (de mediu, nutriție, îngrijire necorespunzătoare, în special de lucru). Pentru sănătatea unghiilor, alimentația trebuie să fie completă, iar produsele trebuie să fie variată și conține vitamine și minerale esențiale.

Vitamina A este esențială pentru creșterea și întărirea unghiilor

foto3Vitamina A este esențială pentru creșterea și întărirea unghiilor (se gaseste in ficat, unt, roșii, morcovi).

Vitamina ajuta la absorbtia de proteine, care, de asemenea, necesară pentru creșterea lor ( se gaseste in varza, drojdie de bere cu galbenus de ou, grâu germinate pâini de cereale).

Iodul este, de asemenea, contribuie la creșterea (conține alge marine, spanac).

Силицият important pentru elasticitatea și duritatea unghiilor (se gaseste in legume).

Calciul contribuie la duritatea unghiilor (se gaseste in produsele lactate).

Fierul este necesar pentru structura și forma unghiilor.

Sulf previne procesele inflamatorii, este important pentru formarea unghiilor ( se gaseste in varza, ceapa, castraveti).

Manichiura este recomandat să facă cel puțin o dată la două săptămâni

Utilizați numai de înaltă calitate produse cosmetice, лакочистителите nu trebuie să conțină acetonă. El este puternic usuca пластините.

Pentru sanatatea unghiilor este recomandat unse crema hranitoare pe timp de noapte.

Nu ar trebui să fie în mod constant unghiile lăcuite. În potrivite caz de lac trebuie să fie смаля seara și se lasă unghiile să se odihnească, cel puțin, în termen de două zile de la cinci, înainte de a fi din nou лакират.

Пожълтяването unghiilor, puteți curăța, le ungeți cu o felie de lamaie. Acest lucru nu numai că le luminează, dar, de asemenea, le întărește.

Primirea de produse care conțin gelatină de a ajuta la creșterea și de rezistență. Dacă se ia 1 lună, o lună mai târziu, cursul se poate repeta.

foto4

O cauză frecventă de разслояването unghiilor este lipsa de calciu. Acest lucru trebuie luat impreuna cu vitamina D în ulei, de altfel, este greu de digerat. Dar înainte de a începe orice primi mai bine să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Nu se recomandă băi cu bicarbonat de sodiu.

Întotdeauna când faci treburile casnice, utilizați mănuși.

Când ruperii unghiilor utile băi de cald ulei vegetal, în care doba vene câteva picături de vitamina A si suc de lamaie. Fă-o de două ori pe săptămână. Ajuta, de asemenea, și băi de ulei vegetal și oțet de mere, amestecat în doze egale.

Укрепващо acțiune pe unghiile au baie cu încălzit ulei de măsline, la care se adaugă câteva picături de suc de lamaie.

Este util pentru a freca în пластините oțet, suc de lamaie, suc de afine, alb și negru de struguri.

Mâinile cel mai util să se spele cu apă la temperatura camerei. La rece, pielea se va sparge și începe să лющи, devine rigid, iar la cald deshidratat, uscat și devine din ce în ce mai dur.