Cum să aibă grijă de unghii la domiciliu?

Afectarea echilibrului de umiditate și ulei deteriora unghiile. Pentru a face față cu această problemă, se recomandă să utilizați produse pentru hidratare și alimentare unghiilor și mâinilor, ceea ce duce și la îmbunătățirea starea de unghiei și de a preveni semnele de imbatranire a pielii mainilor.

Produsele potrivite pentru zi cu zi de îngrijire la domiciliu cu o problemă similară sunt cele care conțin naturale, uleiuri ușoare și vitamina e. Ingredientele pătrunde adânc și protejează unghiile și pielea.

Vitamina e ajută la prevenirea distrugerea celulelor, ulei păstrează pielea moale și blând.

Fișier în loc de un tăietor de unghii

foto1Utilizați dreptul de instrumente pentru scurtarea unghiilor. Folosește-l fișier, în loc de foarfece sau unghii de tuns. Astfel, se previne laminare unghiilor.

Reducerea excesului de clește, în jurul unghiilor

Regulat de îngrijire a unghiilor naturale și кутикули asigură bunul vedere. În plus, unghiile, cuticulele, de asemenea, are nevoie de îngrijire specială.

Tăierea cuticulei la domiciliu nu este recomandată, spune Ludmila Варадинова, managerul centrului de Instruire Интеркозметика. În cazul în care procedura se desfășoară în mod greșit, valoarea și rezistența unghiilor poate fi ușor deteriorată, încă de la baza. În schimb, puteți folosi produse pentru înmuierea și de contracție a cuticulei.

Mijloacele adecvate pentru de zi cu zi de îngrijire la domiciliu crema pentru кутикули, care hrănesc pielea și împiedică formarea secundare clește în нокътния canal. Conținutul de alfa-hidroxi acizi în produsele contribuie la микроексфолиране pe кутикулите, nutriție unghiei și de a reduce formarea de excesul de clește, în jurul unghiilor.

Trebuie să fie eliminate în mod regulat cuticulele, care se agata de un cui în timpul creșterii sale. Îngroșarea ei, în lipsa de îngrijire, împiedică aplicarea de lac, în plus, nu pare a fi un punct de vedere estetic atrăgătoare, spune Ludmila Варадинова.

Rutină de îngrijire cu produse adecvate și să participe la manichiura limitează educație inutile cuticulele.

În sala de sport маникюристът impinge sau se taie cuticulele. De multe ori se formează ușoare ieșită rupte laterale clește, care sunt eliminate cu cleștele.

Îngrijire acasă sunt legate de rutina de hidratare cute cu crema de clește și ulei pentru unghii, care ajuta la hranirea unghiei și pentru reducerea formării de deșeuri de țesături.

Întărirea unghiilor

Pentru întărirea unghiilor, puteți utiliza заздравяваща baza sub lac. Ea ajută la subțire și fragil și unghii. Root intareste unghiile naturale, si prelungeste rezistenta lacului.

Produsul se aplică până la lac.

Hidratarea zilnică a pielii mâinilor cu loțiune pentru mâini

Continuă spălarea mâinilor deshidratarea pielii, face pielea uscată și crăpată. Prin urmare, se recomandă să utilizați loțiune hidratantă după fiecare spălare.

foto2

El trebuie să conțină vitamine și substanțe nutritive, care protejează și hidratează pielea.

Îngrijire unghii pe tot parcursul anului

Mâini frumoase și manichiură are nevoie de îngrijire constantă, indiferent de anotimp. Dar în lunile de vară, pielea de pe mâinile și unghiile expus la acțiunea agresivă a influenței nefavorabile a factorilor, cum ar fi soarele, apa sărată, apa, praf. De aceea este important de pielea mâinilor și a corpului pentru a hidrata zilnic, după fiecare contact cu apa.

Soarele – rău dacă unghiile?

Soarele stimulează producerea de vitamina D, care este necesară pentru unghii, păr și piele. Dar, expunerea excesivă la soare poate duce la uscarea nu doar a părului și a pielii, dar și a unghiilor. În acest sens маникюристът poate recomanda produse adecvate pentru a unghiilor și pielii mâinilor în timpul lunilor fierbinți.

Ce vitamine ajuta?

Pentru buna creștere a unghiilor și bunul aspectul lor sunt importante vitaminele e, A, D, minerale, cum ar fi zinc, magneziu, calciu și multe altele.

O alimentație echilibrată este esențială, deoarece asigură necesarul de vitamine și minerale.

Că nu este recomandat să facă acasă?

Внимайвате cu utilizarea excesivă agresive de uz casnic de curățare, pentru a evita și de lungă ședere în apă. Dacă totuși folosiți mănuși de bucătărie. Apoi, unghiile au nevoie de hidratare și nutriție.